Good Intentions

Met de komst van Mirian is 2018 hebben we besloten om eens kritisch naar onszelf te kijken. Nooit verkeerd toch? Het heeft wat langer geduurd dan we ons hadden voorgenomen, maar onder het mom van ‘goed werk heeft tijd nodig’, zien we het door de vingers.

We hebben behoorlijk wat soul searching gedaan en stelden onszelf belangrijke vragen. Wat willen we bereiken? Wat wil Mother Cares bereiken? Op welke manier zouden we willen werken? Wat past bij ons? Wie kan ons daarbij helpen?

Inmiddels hebben we samen een nieuwe werkwijze gekozen waarvan we vrij zeker weten dat ‘ie bij ons past. We kiezen ervoor om Mother Cares te bekijken als organisatie die een veilig thuis en zorg organiseert voor kwetsbare kinderen. Deze basis willen we steunen, dus werken we samen aan die twee pijlers. Iedereen weet daarnaast dat onderwijs zo essentieel is voor een goede toekomst, wat onze derde pijler is.

Wat gaan we doen in 2021? We gaan Mother Cares renoveren. Een nieuw dak, nieuw toilet voor de meiden, nieuwe bathing bay, opknappen van de keuken, een nieuwe lik verf, elektriciteit vernieuwen, wat timmerwerk en een ziekenboeg.
Daarnaast hebben we het eerste microkrediet verstrekt en dat willen we graag uitbreiden. De eerste vijf jongvolwassenen hebben hun ideeën al aangedragen. We kijken met veel enthousiasme naar 2021. Het biedt zoveel mogelijkheden en er staat dus al een en ander op stapel. We hebben er zin in!
Wil jij ook bijdragen, als donateur of vrijwilliger? Stuur ons een berichtje, dan kunnen we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!